Goed lichtadvies van experts

Klantgerichte service
Niet goed, geld terug
Persoonlijk verlichtingsadvies

Wilt u graag goed lichtadvies ontvangen van professionals? Dan rekent u op de medewerkers van LEDpaneeltje uit Heerhugowaard. Wij ontwerpen lichtconcepten voor de zakelijke markt. Heeft u een horecagelegenheid, winkel of kantoor in Noord-Holland, Zuid-Holland of elders in Nederland en wilt u passend en goed lichtadvies? Met onze verlichtingsoplossingen helpen wij u de beleving van uw ruimte naar een hoger niveau te tillen.

Wilt u graag lichtadvies ontvangen van experts?

Neem contact opafbeelding van kantoorruimte met LED panelen

Een goed lichtadvies op maat voor uw ruimte

Goede verlichting maakt het verschil in uw zaak. Het zorgt namelijk voor een betere beleving, voor zowel uw klanten als uw medewerkers. Wij hebben veel ervaring met het maken van een goed lichtplan voor allerlei bedrijven. Zo geven wij onder meer verlichtingsadvies aan retailers, horeca- en kantooreigenaren. Het geven van advies doen wij op basis van lichtberekeningen. Aan de hand van de plattegrond van uw ruimte, berekenen wij hoeveel licht nodig is en wat de sterkte ervan moet zijn om tot een optimale sfeer te komen. Wanneer we de berekening hebben gemaakt, heeft u de mogelijkheid om de geschikte horeca- of retailverlichting via ons aan te schaffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opzetspots, tuinverlichting en ledstrips.

Maak een afspraak en ontvang advies op maat

Met jarenlange ervaring weten wij u te voorzien van goed lichtadvies om sfeer en warmte te creëren in de door u gewenste ruimte. Wilt u lichtadvies ontvangen? Wij verwelkomen u graag op ons kantoor. Maak hiervoor een afspraak. In onze webshop vindt u tevens alle producten die wij leveren. Naast reguliere verlichting koopt u namelijk ook noodverlichting via onze lampenwinkel. Deze bezorgen wij thuis, of u kunt deze ophalen op onze locatie.