LED INBOUWSPOTS

Led-inbouwspots zijn een moderne en efficiënte manier om uw huis te verlichten. Ze bieden een strakke, geïntegreerde look en zijn perfect voor zowel algemene als accentverlichting. Met led-inbouwspots verlicht u specifieke delen van een ruimte zonder dat de verlichting zelf een opvallend element wordt. Dit type verlichting is energiezuinig, duurzaam en biedt een uitstekende lichtkwaliteit.

Verschillende soorten led-inbouwspots

Ontdek onze eigen collectie led-inbouwspots, ideaal voor het verlichten van elke ruimte in uw huis met prachtig licht. Inbouwspots zijn de populairste keuze voor accentverlichting, en wij bieden zowel vaste als kantelbare inbouwspots aan. Met deze flexibele inbouwspots kunt u bepaalde aspecten van een interieur uitlichten. Onze led-inbouwspots zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en afmetingen, zodat ze naadloos aansluiten op uw interieurontwerp. Zo kiest u bijvoorbeeld voor onze vierkanten inbouwspots. Of u nu een moderne, minimalistische look wilt of een traditionelere uitstraling, onze led-inbouwspots voldoen aan al uw wensen. 

Bent u op zoek naar energiebesparende led-inbouwspots?

Neem contact op

Verlicht uw ruimte met hoogwaardige verlichting

Led-inbouwspots bieden niet alleen prachtig licht, maar zijn ook energiezuinig en duurzaam. Onze ledspots, zowel de inbouwspots als de opzetspots, zijn ideaal voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Bekijk onze uitgebreide collectie van verlichtingsopties en vind de perfecte led-inbouwspots die passen bij uw stijl en behoeften. Verlicht u liever een gehele ruimte, bijvoorbeeld op een kantoor of andere commerciële ruimte? Kies dan voor onze ledpanelen. Weet u niet welke led-inbouwspots het best passen in de ruimte die u wenst te verlichten? Wij helpen u graag door u te voorzien van goed lichtadvies. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. 

Cas Luce inbouwspot kantelbaar
Zaagmaat: 83mmVermogen: 8wCCT Sharp 2000k-2800kRa>80 AcTEC 350 mADimbare led driverBrandwere..
Cas Luce inbouwspot vast
Zaagmaat: 68mm Vermogen: 8wCCT Sharp 2000k-2800kRa>80  AcTEC 350 mA Driver: d..
FORD ROND KANTELBAAR
Product informatie:Lichtkleur: 1800 - 3000k dim2warmLumenoutput: 630lmKleurweergave: CRI >80-90St..
FORD VIERKANT
€46,20
Product informatie: Afmeting spot: 90x90x78mm Zaagmaat: 78x78mm Vermogen: 7w CCT Shar..
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4