Lichtberekening door een bedrijf uit Noord-Holland

Klantgerichte service
Niet goed, geld terug
Persoonlijk verlichtingsadvies

Als u een lichtberekening wilt laten maken voor een ruimte, kiest u voor de experts van LEDpaneeltje uit Heerhugowaard, in Noord-Holland. Ons bedrijf is werkzaam in heel Nederland, dus of u zich nou vlakbij ons bevindt of in Groningen; wij helpen u graag door een lichtberekening te maken. Hier hebben onze experts vele jaren ervaring mee, waardoor wij u uitstekend van dienst zijn.

Wilt u graag een lichtberekening laten maken om de juiste hoeveelheid verlichting te kopen voor uw ruimte?

Neem contact opafbeelding van kantoorruimte met LED panelen

Wat houdt een lichtberekening in?

Bij een lichtberekening wordt de verlichtingssterkte van bepaalde armaturen gevisualiseerd door middel van een 2D- of 3D-tekening. Zo weet u welke verlichting nodig is om uw ruimte optimaal te verlichten. Een lichtberekening is dan ook onderdeel van ieder goede lichtplan. Na het invoeren van diverse gegevens, zoals de afmetingen en de kleuren in de betreffende ruimte, wordt gekeken welke lichtsterkte benodigd is. Zo weten wij u goed te adviseren over hoeveel verlichting u nodig heeft, bijvoorbeeld in uw kantoorpand of andere soort bedrijfsruimte. Goede verlichting is namelijk essentieel voor het welzijn van uw medewerkers of bezoekers. U schakelt ons in voor een:

Maak een afspraak en ontvang persoonlijk verlichtingsadvies

Wilt u graag een lichtberekening laten maken om de juiste hoeveelheid verlichting te kopen voor uw ruimte? Wij helpen u graag verder bij ons op kantoor. Maak meteen een afspraak door contact met ons op te nemen. Onze professionals voorzien u graag van goed lichtadvies. Naast het maken van deze berekeningen kunt u bij ons ook terecht voor allerlei soorten verlichting, zoals noodverlichting. Bekijk direct onze ledproducten.