Anti-paniekverlichting

Interieur- en winkelverlichting
Niet goed, geld terug
Persoonlijk verlichtingsadvies

Wilt u anti-paniekverlichting aanschaffen om mensen te begeleiden naar de dichtstbijzijnde vluchtroute? Bij LEDpaneeltje in Heerhugowaard verkopen we diverse soorten verlichting voor allerlei noodsituaties. Dit soort verlichting zorgt ervoor dat er minder paniek ontstaat wanneer de reguliere verlichting uitvalt, bijvoorbeeld bij een stroomuitval.

Wilt u anti-paniekverlichting aanschaffen?

Bekijk ons aabodafbeelding van kantoorruimte met LED panelen

Wanneer is anti-paniekverlichting verplicht? 

Anti-paniekverlichting dient aanwezig te zijn in ruimtes waar zich grotere groepen mensen kunnen bevinden, bijvoorbeeld in een kantoor, vergaderruimte of winkelpand. Het doel van anti-paniekverlichting is om mensen in staat te stellen om bij calamiteiten een plaats te bereiken, van waaruit ze verder gebruik kunnen maken van een vluchtroute. Op de vluchtroutes past u vluchtwegverlichting toe. Bij ons vindt u verschillende ledproducten die essentieel zijn voor in noodsituaties. Al deze verlichting schakelt vanzelf in, doordat deze op batterij of aparte accu werken.

Zorg voor de juiste verlichting in noodsituaties

Noodsituaties vragen om een speciaal type noodverlichting in uw pand, waaronder anti-paniekverlichting. Zorg ervoor dat uw medewerkers of bezoekers zich te allen tijde tot vluchtroutes kunnen bevinden door deze verlichting goed in zicht op te hangen. Wilt u meer weten over de essentie van de juiste verlichting voor noodsituaties, of wilt u goed lichtadvies ontvangen van een ervaren leverancier van lichtproducten? Neem dan contact met ons op.